Ervaring van een cliënt

Mijn ervaring met Gertruud ’s therapie in een woord: gerustellend. 
Ze laat je eerst alles vertellen over jezelf je omgeving en wat je bezig houd. 
Nadat ze dat heeft gedaan, gaat ze er zelf een analyse van maken zodat ze de juiste behandeling kan vinden die het best bij jouw past. 
Dan gaat de therapie pas beginnen, ze laat je lekker liggen in een heerlijke stoel waar je zelf de stand van kan bepalen. 
Als je lekker ligt vraagt ze je om je ogen te sluiten en neemt ze je mee naar je binnenste, denkbeeldig. 
Als je dan een plaatsje hebt gevonden waar jij jezelf het lekkerste voelt, vraagt ze om je vanuit die plaats te gaan kijken waar de rode lijn naar toe gaat. 
Dat is bij iedereen natuurlijk anders, als je dan ergens bent gaat ze vragen stellen net zo lang tot dat het voor jouw afgerond is. 
En zo gaat de therapie verder totdat alles wat afgehandeld moet worden besproken is. 
Het goede van deze therapie is dat je zelf je problemen te lijf gaat en je zelf de oplossingen met aan de zijlijn de deskundige Gertruud aanreikt. 
Het gaat erom dat je zelf ook wil en met deze therapie en je eigen wilskracht, en de deskundigheid en vriendelijkheid van Gertruud is dat zeker bij haar mogelijk. 
Mijn probleem bestond vanaf mijn geboorte en met behulp van deze therapie en Gertruud ben ik er vanaf gekomen, wat niemand ooit voor ogen had gehad. 
Ik moest er maar mee leren leven, was het advies van andere reguliere en alternatieve mensen. 
Ik raad dus iedereen aan om deze therapie te proberen en laat je verrassen wat er allemaal nog mogelijk is. 
Ik hoop dat jullie het zelfde geluksgevoel zullen ervaren die ik heb mogen krijgen nadat ik klaar was met deze therapie. 

Met vriendelijke groeten Christel