Over mij

Gertruud/ Hridaya vdf Reus (o.a. moeder van 3 volwassen zonen en docente innerlijke beeldende vorming).

Sinds ik mezelf van kanker heb kunnen genezen in de 90er jaren via Reiki en onthullende dromen, werk ik als therapeut en Reiki trainer met mensen die diverse soorten trauma of stress hebben, zich ziek voelen of al ziek zijn en een operatie of erger willen voorkomen. Ik maak hierbij vanaf 2004 officieel gebruik van o.a.( Medische) Hypnotherapie, NLP, systemisch opstellingenwerk, Reiki en kruiden.
Omdat de oorzaak van ziekte vooral ligt op het gebied van diverse soorten stress en oude blokkerende gedragspatronen, werken we, in overleg, die uit jouw systeem. Verder zijn 100 % natuurlijke groenten, fruit en kruiden van levensbelang voor je immuunsysteem. (Daarom kijken we eventueel ook in jouw tuin, welke wilde kruiden daar groeien om bv smoothies van te maken). Omdat het momenteel nog niet mogelijk is om dit voor zoveel mensen te realiseren, ken ik ook 100% natuurlijke voedingssupplementen, die opmerkelijke resultaten opleveren ter genezing van allerlei ziekten, zoals bij kanker, suikerziekte of zelfs Alzheimer!

In 2004 heb ik bij de landelijk erkende academie Hypnos, een vierjarige HBO opleiding tot hypnotherapeut en Simontontherapeut, afgerond. In 2015 heb ik een 3 jarige opleiding Kruidengeneeskunde afgerond en natuurlijk al die jaren allerlei soorten bij en nascholing gehad.

Ook ben ik jarenlang lid geweest van de Nederlandse Beroepsvereniging ter bevordering van Alternatieve geneeskunde VBAG. AGBZnr 030390 en de RBCZ (register beroepsbeoefening complementaire zorg). Heb dit opgezegd, omdat het door van bovenaf opgelegde regelgeving, helaas niet meer over natuurlijke zorg gaat.

Naast individuele begeleiding werk ik met mensen in groepen, waarbij het Zelfhelend vermogen centraal staat.

Sinds mei 2018 organiseer ik ook regelmatig betaalbaar en inspirerende  helende wellness reizen naar de Bosnische pyramiden, alwaar bijzonder heilzame energieen te ervaren zijn, waardoor je gehele gezondheid een reset en energy boost krijgt! 

 


Artikelen