Wat is Reiki?

Reiki is het Japanse woord voor het laten stromen (= rei) van levensenergie (=ki).

Bij ziekte of pijn, of dit nu geestelijk of lichamelijk is, vormen zich onbewust blokkades in je geest, ziel en lichaam.
Door middel van REIKI wordt deze vastgelopen levensenergie weer tot stromen gebracht. 
REIKI behandelingen hebben een harmoniserend en heilzaam effect en versterken en ondersteunen het herstelproces van de mens. 
REIKI wordt d.m.v. handoplegging doorgegeven en is van toepassing op jezelf, je medemens, dieren, planten en heel de schepping.
REIKI inwijdingen vergroten je kanalen om levensenergie te kunnen ontvangen en doorgeven. Daarbij leer je een helder systeem, gebaseerd op de chakra' s, hoe dit zo eenvoudig mogelijk toe te passen in jouw leven om een zo optimaal mogelijk heilzaam effect te kunnen bereiken. 
REIKI verhoogt de kwaliteit van je leven en helpt je, naast herstellen van ziektes ook steeds makkelijker om authentiek te kunnen zijn.
Het is mogelijk om een Reiki cursus te komen volgen, alsook om aan Reiki healing avonden te komen meedoen. Hierbij werk je naast je zelfhelende vermogen ook aan je intuitieve ontwikkeling.
Tevens reinigen we sieraden, edelstenen en zetten we nieuwe intenties via een combinatie van Reiki en meditatie.

Diepteontspanning

Diepte ontspanning kun je bereiken via hypnotherapie of een meditatie (trancewerk), maar ook via een ontspanningsbehandeling met Reiki of Access Bars.
Doordat ik de verschillende helende methoden met elkaar combineer werkt de ontspanning nog dieper en heilzamer door.
Zo bereik je dankzij de afwisseling en naar eigen wens een zo optimaal mogelijk resultaat.


Artikelen